چهار یک طب سنتی چینی می نفروپاتی دیابتی و اورمی به طور موثر کنترل

چهار یک طب سنتی چینی می نفروپاتی دیابتی و اورمی به طور موثر کنترل

چاندرا یک مرد 59 ساله از هند، او را از nephropatny دیابتی، ارومیه و بسیاری از علائم دیگر در همان زمان رنج می برد. به منظور به دنبال درمان بیشتر، او را به بیمارستان ما در ماه اکتبر، 24،2015 آمد. در زیر برخی از این اطلاعات دقیق در مورد او، اجازه دهید ما یک نگاه دارند با هم.
نام بیمار: چاندرا
سن: 59
جنسیت مذکر
ملیت: هند
وضعیت بیماری قبل از درمان:
او نمی تواند روی پای خود ایستادن، بنابراین نیاز به درخواست کمک از صندلی چرخدار
بینایی بد، نمی تواند همه چیز روشن را ببینید
بوی بد در دهان، فقط به عنوان بوی آمونیاکی
همیشه احساس ضعف
نشانه هایی از بی اختیاری ادرار وجود دارد
با توجه به شرایط خود، دکتر ما یک برنامه درمانی برای او، است که توسط چهار یک چینی طب سنتی شامل ساخته شده، با کمک از کسانی که درمان بیماری خود را به خوبی به تدریج می رود، تمام علائم تا حد زیادی برطرف کردم، به خصوص سطح کراتینین سرم، آن را از 921umol / L کاهش به 672umol / L
درمان:
چهار یکی از داروهای سنتی چینی هستند داغ فشرده درمان، دهان پزشکی درمانی چینی، پا حمام درمانی و Maikang ترکیب، هر یک از آنها دارای ویژگی های خاص خود را در درمان بیماری های کلیوی. همکاری با یکدیگر، آنها می توانند به تاخیر می اندازد و یا معکوس پیشرفت بیماری کلیه از طریق بهبود عملکرد کلیه است.
برای بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی و اورمی آنها می توانند فرصت برای جلوگیری از دیالیز و پیوند کلیه را دریافت کنید.
پس از درمان:
تمام کسانی که علائم و عوارض برطرف کردم تا حد زیادی، او می تواند توسط پای خود درست مثل یک فرد عادی به راه رفتن.
بوی بد در ماه ناپدید
احساس ضعف ناپدید شد، انرژی خود را دوباره آمده
بینایی خود را تبدیل به خوب است، او می تواند کارها را بدون عینک روشن را ببینید
نشانه هایی از بی اختیاری ادرار ناپدید شد، او می تواند دوباره ادرار کردن را کنترل کنید.
اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد ما چگونه او را درمان و یا می خواهید به کنترل نفروپاتی دیابتی و اورمی شما می توانید ایمیل به ما در WhatsApp / وایبر به طور مستقیم ارسال و یا مشورت دکتر ما، ما بهترین های ما که به شما کمک کند.
ایمیل ما: kidney-treatment@hotmail.com
ما واتساپ / وایبر: +8618633865632

تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 آبان 1394 | نظرات ()